Liity jäseneksi

Ohjelma-avustajana toimiminen on mielenkiintoinen harrastus, jossa pääsee tutustumaan kulissien taakse. Avustajia tarvitaan jatkuvasti erilaisiin kotimaisiin televisiosarjoihin, mainoksiin, elokuviin, musiikkivideoihin, teatteriin ja oopperaan.

Vuoden 2020 liittymismaksu on 50 € ja jäsenmaksu on 34 € jäsenille, jotka täyttävät 18-69 vuotta kalenterivuoden aikana. 70-vuotta täyttävien ja täyttäneiden jäsenmaksu on 50% jäsenmaksusta.

Liittymismaksu sisältää ensimmäisen kuvastokuvan. Tätä kautta pääset heti kuvauksen jälkeen kuvastoomme.

Maksettuasi liittymis- ja jäsenmaksun, sinut liitetään avustajarekisteriin, jota kautta yhdistyksemme yhteyspäällikkömme etsii sopivia henkilöitä erilaisiin tuotantoihin.

Toimeksiantajat/työnantajat huolehtivat korvauksen maksamisesta. Yhdistys julkaisee omakustanteisena kuvastoa, jonka kautta voi saada myös keikkoja. Lisätietoja kuvastosta saat yhteyspaallikko@ohjelma-avustajat.fi

Jos kiinnostuit, voit liittyä jäseneksi täyttämällä lomakkeen sivuillamme tai lähettämällä postitse pdf-lomakkeen. Mitä huolellisemmin täytät pyydettävät tiedot, sitä paremmin voimme etsiä toimeksiantajille sopivia avustajia. Tervetuloa mukaan.

Sähköinen lomake

Täytä jäsenhakemuslomake sivuillamme sähköisesti, muista liittää kuva itsestäsi. Huomioithan, että täyttämällä lomakkeen liityt jäseneksi ja tulet saamaan jonkin ajan kuluttua jäsenmaksulomakkeen. Maksettuasi liittymis- ja jäsenmaksun, olet yhdistyksemme jäsen. Tämän jälkeen voit osallistua ensimmäiseen järjestettävään kuvastokuvaukseen veloituksetta.
-> Siirry lomakkeeseen

PDF-lomake

Täytä jäsenhakemuslomake ja liitä mukaan yksi kuva itsestäsi. Lähetä lomake postissa osoitteeseen:

Ohjelma-avustajat ry
Sotkatie 6 A 1
00200 Helsinki

Linkki pdf-lomakkeeseen lomake

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt avustajan säännöt.